Kwaliteit

Als startende thuiszorgorganisatie vinden wij het belangrijk om de beste zorg te leveren naar onze cliënten toe. Daarom heeft Thuiszorg Blauwe Hart zich laten certificeren en is daardoor in het bezit van het belangrijkste keurmerk binnen de zorgsector: HKZ Certificaat kleine organisatie.

De afkorting HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met HKZ-certificering toont Thuiszorg Blauwe Hart aan dat wij alle zaken intern goed op orde hebben en constant bezig zijn met de verbetering van onze dienstverlening. Wij maken hiermee de kwaliteit van Thuiszorg Blauwe Hart aantoonbaar. Dit is een stevig pakket van kwaliteitseisen dat is opgesteld door de koepelorganisaties in overleg met cliënten, overheid en financiers. Wie voldoet aan alle eisen, levert verantwoorde (thuis)zorg.

Thuiszorg Blauwe Hart heeft deze belangrijke certificaat ontvangen uit handen van certificeringsbureau DNV-GL. Zij richten zich voornamelijk op protocollen, systemen, richtlijnen en op de eerste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan cliënten.

Meer informatie is te vinden op de DNV-GL website.